Schrijf je nu in voor onze daguitstappen voor de herfst-winter van 2017!

Ontdek nieuwe producten en proef van verschillende lekkernijen op het voedingssalon te Brussel. Ga een dagje shoppen in de leukste winkelsteden van Nederland. Geniet van de zalige kerstsfeer op de populairste kerstmarkten van Duitsland. Wil je eens iets anders? Bezoek dan de bekende kerstgrotten van Valkenburg of de romantische kerstmarkt in het Kasteel van Merode in Langerwehe.

In de kerstvakantie kan u genieten van een sprookjesachtige 2e kerstdag in de Winter-Efteling en op 28 december brengen we een bezoekje aan het prachtig versierde Disneyland Parijs voor een magische dag vol kerstplezier! En wie al klaar is voor het grootste feestje van 2018 kan zich reeds inschrijven voor het Schlagerfestival in Hasselt!

 

   
Kristien, Walter en het hele Meylandteam heten u van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreid assortiment van parfums en cosmetica. In ons schoonheidsinstituut staat een gemotiveerd team klaar om u te verwennen met kwaliteitsvolle producten in een aangename omgeving.Jaar na jaar zien we het aanbod van banden en velgen op de markt groeien. Door deze overvloed aan keuze, gecombineerd met een strenge wetgeving en verscherpte controles, is het niet evident om de juiste beslissingen te nemen op dit vlak. Neem dus geen risico's en vraag raad aan een vakman.NV Debontridder & Co is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alarm en beveiligingssystemen. NV Debontridder & Co heeft ondertussen al +20 jaar ervaring en een uitgebreide kennis over verscheidene alarmsystemen. Wij garanderen steeds een correcte prijs voor een kwalitatieve uitvoering.


Maart 1988, hier begint ons verhaal. Als jonge twintigers droomden wij van een eigen bakkerszaak. En zo geschiede.. We kochten een bakkerij in Averbode. Nu 25 jaar later zijn we nog altijd heel hard begaan met onze zaak en zijn we er met hart en ziel voor onze klanten. Nu zelfs ook op internet! . Tot binnenkort !

Knoet
De Knoet, gezellig praat café, 7 op 7 open, uitvalbasis voor diverse sportactiviteiten en wordt nog steeds geleid door den "Thesse". Sinds voorjaar 2009 beschikt De Knoet over een volledig ingericht zalencomplex dat De Loods werd gedoopt. Het omvat een grote zaal - de Grote Loods - op de benedenverdieping, en een kleine zaal - de Kleine Loods - op de bovenverdieping. De inkomhal van De Loods is gelegen aan de Elisabethlaan.
KBC
Decapac.