KCT A

MANNEN|VROUWEN 

De meer geoefende fietsers die ritten rijden tussen de 95 tot 110km aan een gemiddelde van 33 tot 37km/u.

KCT B

MANNEN|VROUWEN 

De gemiddeld geoefende fietsers die ritten rijden tussen de 95 tot 110km aan een gemiddelde van 30 tot 33km/u.

KCT C

MANNEN|VROUWEN 

De meer recreatieve fietsers die ritten rijden tussen de 85 tot 95km aan een gemiddelde van 28 tot 30km/u.

KCT D

VROUWEN|MANNEN

De meest recreatieve fietsers die ritten rijden tussen de 70 tot 90km aan een gemiddelde van 25 tot 28km/u. 

KCT STD

VROUWEN|MANNEN

De echte recreatieve fietsers die ritten rijden tussen de 70 tot 90km aan een gemiddelde van 23 tot 25km/u, met een tussen’drank’stop ergens halverwege het parcours. 

KNOET VZW

Knoet vzw Is de vereniging die instaat voor tal van activiteiten, meestal sportieve activiteiten en concerten. Het is ook de overkoepelende vereniging voor het Knoet Cycling Team, de Knoetjoggers, de Knoetstappers, …

Leden krijgen driemaandelijks de Knoetkrant in de brievenbus, hebben gratis toegang tot de concerten die Knoet zelf organiseert, … Lidmaatschap kost €40 jaarlijks (€60 voor koppels) en lid worden kan in de Knoet of door overschrijving.

DE FIETSCLUB.

Het Knoet Cycling Team is een groep enthousiaste fietsfanaten die wekelijks eropuit trekken met de race of mountainbike. Elke zondag om 8u30 (zomer) | 09u00 of 09u30 (winter) vertrekken we in verschillende groepen aan een verschillend tempo voor een rit van 80 tot 125 km. Vanaf april tot september – dinsdag- en donderdagavond – wordt er eveneens gefietst. 3 Groepen starten om 18u30 aan een aangepast tempo voor een rit van 60-70 km.
Hoofdkwartier is het welbekende café ‘De Knoet’ in Aarschot. Iedereen welkom !

WAAR ?

AARSCHOT. Sinds 1973 is De Knoet een vaste waarde in het Aarschotse uitgaansleven. Open van in de vroege uurtjes tot in de late nacht, met een cliënteel dat alle leeftijden omvat. Mainstream pop, rock en jazz is de muziek die je het meeste zal horen in de kroeg. Sinds de beginjaren organiseert De Knoet concerten. Tot voor enkele jaren in het café zelf. Sinds 2009 beschikt de Knoet over enkele zalen (De Loods en het Loodscafé) waarin tegenwoordig de meeste concerten doorgaan.

THE BOSS – THESSE

foto by berten.be