ONZE SPONSORS

De Knoet, gezellig praat café, 7 op 7 open, uitvalbasis voor diverse sportactiviteiten en wordt nog steeds geleid door den “Thesse”. Sinds voorjaar 2009 beschikt De Knoet over een volledig ingericht zalencomplex dat De Loods werd gedoopt. Het omvat een grote zaal – de Grote Loods – op de benedenverdieping, en een kleine zaal – de Kleine Loods – op de bovenverdieping. De inkomhal van De Loods is gelegen aan de Elisabethlaan.

Toptours is een erg gekend busbedrijf. Toptours beschikt over luxueuze, moderne bussen die regelmatig aan volledige controles onderworpen worden. Veiligheid is dan ook zeer belangrijk! Toptours biedt zowel eendaagse als meerdaagse busreizen aan. Je kan bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam, Maastricht, Keulen, Keukenhof, of nog meer. Meerdaagse populaire reizen gaan richting Spanje en Oostenrijk. Doe er zeker ook eens aan mee!

De juiste verpakkingen koppelen aan de machines én aan uw producten. Zo luidt de opdracht van Decapac, de snelst groeiende tak van de Deca Packaging Group. Decapac ontwikkelt en verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.
Naast externe productiepartners beschikken we met Arendo over eigen productiefaciliteiten voor spuitgietverpakkingen. Dankzij de ruime stock staat Decapac garant voor snelle leveringen.

Jaar na jaar zien we het aanbod van banden en velgen op de markt groeien. Door deze overvloed aan keuze, gecombineerd met een strenge wetgeving en verscherpte controles, is het niet evident om de juiste beslissingen te nemen op dit vlak. Neem dus geen risico’s en vraag raad aan een vakman, Chris Van Woensel.

Maart 1988, hier begint ons verhaal van Bakkerij Fierens. Als jonge twintigers droomden wij van een eigen bakkerszaak. En zo geschiede.. We kochten een bakkerij in Averbode. Nu 25 jaar later zijn we nog altijd heel hard begaan met onze zaak en zijn we er met hart en ziel voor onze klanten. Nu zelfs ook op internet! . Tot binnenkort !

Het verhaal van Brouwerij Haacht, waar Primus wordt gebrouwen, begint wanneer Eugène De Ro op 14 juni 1898 zijn eerste bier van hoge gisting brouwt. In 1950 neemt schoonzoon Alfred van der Kelen de leiding van de brouwerij over. Alfred overlijdt in 1968 en wordt opgevolgd door zijn zoon Frédéric. Die is tot op vandaag nog altijd de baas.
De Primus pils zoals wij ‘m kennen, bestaat sinds 1974. Dankzij Primus en een decennialange toewijding werd Brouwerij Haacht een vaste waarde als bierbrouwer op de Belgische markt. De vierde generatie van de familie staat klaar om de nieuwe uitdagingen met dezelfde eigenzinnigheid en inzet aan te gaan.

Pepsi – Een heerlijke verfrissing. Live for now !
Pepsi MAX – Maximum Taste. Zero Sugar.
Pepi MAX ZERO CAFFFEINE – Geweldige smaak van Pepsi MAX, zonder caffeïne.

Kristien, Walter en het hele Meylandteam heten u van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreid assortiment van parfums en cosmetica. In ons schoonheidsinstituut staat een gemotiveerd team klaar om u te verwennen met kwaliteitsvolle producten in een aangename omgeving..

T-Vastgoed… Meer dan enkel huisvesting. Met honderden woningen, appartementen, kantoren, winkels enz … is T-Vastgoed prominent aanwezig in de as Aarschot-Leuven en omliggende gemeenten. T-Vastgoed beschikt hierdoor dan ook over een zeer divers en uitgebreid aanbod. De 30 jarige ervaring maakt dat T-Vastgoed is uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare partner voor elke huurder. De doelstelling is niet enkel om huisvesting aan te bieden, maar ook en vooral partner te zijn van onze huurders en stakeholders. Via voortschrijdende inzichten en een doorgedreven dienstverlening trachten we met het uitgebreid patrimonium meerwaarde te creëren voor zowel bewoners, klanten als voor de gehele omgeving.

NV Debontridder & Co is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alarm en beveiligingssystemen. NV Debontridder & Co heeft ondertussen al +20 jaar ervaring en een uitgebreide kennis over verscheidene alarmsystemen. Wij garanderen steeds een correcte prijs voor een kwalitatieve uitvoering.